nordisk family

Bruges dagligt i mere end 10.000 danske hjem

D3-vitamin babyspray

D-vitamin på spray til babyer og børn

Det bliver ikke nemmere at sikre dit barns indtag af det vigtige D-vitamin. Med blot ét spray direkte i dit barns mund, får det præcis den mængde D-vitamin, det har brug for.

Én flaske indeholder tre måneders dagligt forbrug til ét barn, og med abonnement får du automatisk leveret en ny spray hver tredje måned, så du slipper for at huske på indkøb og indregne leveringstider.

Med D3-vitamin babyspray får du:

  • Korrekt dosering – hver gang 
  • D-dråber baseret på ekstra jomfru olivenolie
  • Markedets nok nemmeste måde at dosere og give D-vitamin til babyer og børn
  • Automatisk og gratis levering hver tredje måned

Bemærk venligst, at de produkter, vi har på lager lige nu, har en kortere holdbarhed end sædvanligt, til 17.05.2024. For at sikre dig den bedste oplevelse med vores produkter, anbefaler vi, at du kun bestiller det antal, du planlægger at bruge inden denne dato.

(svarer til 89,67 kr. pr. måned)

Fordele ved abonnement:

Send til en ven

Nem at bruge – alt i ét sprøjt

Korrekt dosering – hver gang

Godkendt af Fødevarestyrelsen

Ekstra jomfru olivenolie

Gratis levering – praktisk abonnementsløsning

Nem at bruge – alt i ét sprøjt

Korrekt dosering – hver gang

Godkendt af Fødevarestyrelsen

Opløst i ekstra jomfru olivenolie

Gratis levering med praktisk abonnementsløsning

Information

Slip for besværet med at huske at genbestille. Du får automatisk tilsendt vitaminer kort før de nuværende er opbrugt. Og du kan selvfølgelig afmelde abonnementet når som helst.

Som travl børnefamilie er der nok at holde styr på. Automatisér dit indkøb af D-dråber, og undgå at stå i den situation at I pludseligt er løbet tør.

Ekstra jomfruolivenolie, D-vitamin (cholecalciferol)
Næringsindhold: D-vitamin
Indhold pr. sprøjt: 10 μg (400 IE)

Leveres med din foretrukne forsendelsesmetode 1-3 hverdage efter bestilling. Hvis du vælger abonnement modtager du nye D-dråber 3 måneder senere med samme forsendelsmetode medmindre du i mellemtiden har ændret eller afmeldt dit abonnement.

Hvis du ønsker at afmelde dit abonnement, kan du nemt selv gøre det her på siden: Log ind på din konto og vælg fanen Abonnementer. Du har her mulighed for at trykke på knappen ”Opsig abonnement”. Alternativt kan du blot sende os en mail på [email protected] – så klarer vi det for dig.

Du kan læse mere om produktet og se brugsanvisningen på indlægssedlen som medfølger dit produkt. På den måde er du aldrig i tvivl om hvordan du bruger produktet rigtigt.

Download brugsanvisningen her

Abonnér på en sund familie

Nordisk Family tilbyder en abonnementsløsning, som gør det nemt for dig at sikre, at dit barn får den helt rette mængde D-vitamin hver dag.

Når du tilmelder dig, får du tilsendt den første spray og er klar til tre måneder med nem dosering af D-vitamin. Kort før sprayen er opbrugt, modtager du automatisk næste spray, så du er klar til de næste tre måneder.

Med andre ord: Du slipper for at bekymre dig om at huske at købe D-vitamin, og doseringen går som en leg.

Automatiser dit indkøb af vitaminer – og slip for besværet med at huske at genbestille.

Det siger andre

Vores kunder fortæller, at D3-vitamin babyspray er væsentligt nemmere at give, end de øvrige alternativer på markedet. Flere har også delt, hvordan deres barn tidligere har grædt og vredet sig, når de skulle have D-vitamin. Det oplever de ikke længere efter at have skiftet til D3-vitamin babyspray.

Bliv en del af Nordisk Family

Kvalitet og brugervenlighed er nøgleordene i alt, hvad vi gør.

Det skal være nemt for dig at vælge de rigtige vitaminer til dig og din familie. Vi har styr på kvaliteten og sikrer, at du løbende får tilsendt de vitaminer, som passer til jeres behov.

Det er nemt og overskueligt – og du tager tre bevidste tilvalg, når du vælger D3-vitamin spray: