nordisk family

Bruges dagligt i mere end 10.000 danske hjem

Om Nordisk Family

Jeg etablerede Nordisk Family fordi jeg havde et stort ønske om at gøre det nemt og bekvemt for danske børnefamilier at få adgang til vitaminprodukter i højeste kvalitet.

Nordisk Family blev skabt i 2019, med udgangspunkt i løse udfordringen blandt småbørnsfamilier, når de skulle give deres børn D-vitamin. Flasker med skruelåg, pipetter og skeer, der nemt blev tippet af en ivrig barnehånd, skabte frustration hos forældrene. Det måtte der kunne gøres noget ved.

Herefter startede udviklingen på den praktiske D3-vitamin babyspray, som hurtigt blev populær blandt danske børnefamilier. De så potentialet i nemt og enkelt at kunne dosere D-vitamin – og endda slippe for at skulle huske at købe en ny flaske, når den gamle var tom. Det hele sker automatisk.

– Birk Clemens Riis, Adm. direktør / MD

Kvalitet i højsædet

Nordisk Family har indgået et partnerskab en af Europas mest anerkendte producenter. Vi har adgang til europæiske produktionsfaciliteter med høj farmaceutisk standard og samarbejder om udvikling og produktion af vitaminer af høj kvalitet.

Du får altid produkter af højeste kvalitet, leveret i pænt og anvendeligt design lige til døren. Det skal være nemt og bekvemt at indtage de rette tilskud i en ofte travl hverdag – det hjælper vi dig med.

Vi udvikler løbende nye produkter, som har til formål at favne hele familiens daglige behov for vitaminer. Vi vælger altid råvarer af høj kvalitet, da de rette råvarer er med til at øge biotilgængeligheden i tilskuddene, så du sikrer den bedst mulige effekt ved tilskuddet.

Eksempel D3-vitamin babyspray

Vi valgte at basere vores D-vitamindråber på en ekstra jomfru olivenolie, fordi det er den kategori, der har den bedste kvalitet. Den er frugtagtig og har ingen organoleptiske mangler. Syreindholdet må ikke overstige 0,8 %, og den har et højt indhold af umættede fedtsyrer.

At finde den helt rigtige olie, var en af de største udfordringer. Vi endte vores søgning på en olivengård i Andalusien i Sydspanien, hvor vi fandt den helt rette olivenolie med en mild og frugtagtig smag.
Olivenolien fremstilles desuden ved brug af strøm fra 100 % solenergi.

Alle produkter fremstilles i EU på produktionsfaciliteter med høj farmaceutisk standard.

Må vi sende dig et godt tilbud?
Du får adgang til rabatter og særlige lanceringstilbud på
nye produkter når du tilmelder dig vores mailingliste.