• Bruges dagligt i mere end 10.000 danske hjem
  • 4.8 på Trustpilot ★★★★★
  • Nem at bruge – alt i ét sprøjt
  • Godkendt af Fødevarestyrelsen
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Har du spørgsmål? Ring alle hverdage mellem 10-14

nordisk family

Skandinavisk innovation med familien i fokus

Tænk tilbage den første gang du hørte en babys smittende latter eller så gløden i en nybagt mors øjne. I de øjeblikke ligger der en universel sandhed: begyndelsen på en familie er magisk.

Hos Nordisk Family er det vores mission at beskytte og berige disse magiske øjeblikke med letanvendelige og kvalitetsrige sundhedsprodukter.

Siden 2019 har vi haft ét mål for øje: at gøre hverdagen lettere for børnefamilier og sikre, at forældre kan give deres børn den bedst mulige start på livet.

Inspireret af personlige erfaringer med de daglige udfordringer med at give børn deres vitaminer, skabte vi D3-vitamin babyspray, der hurtigt vandt hjertet hos tusindvis af danske forældre.

Drevet af vores passion for sundhed og velvære, står vi hos Nordisk Family for at levere pålidelighed direkte til døren.
Vores kunder nyder nu godt af en problemfri oplevelse uden spild og bøvl, takket være vores lette doseringsspray.

Kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd.

Vi er stolte over at have skabt en D-vitaminopløsning med olivenolie af fineste kvalitet, der understøtter normal vækst og glæde hos børn. Denne kvalitetsolie kommer fra økologiske olivenmarker i det solrige Andalusien og udvindes ved hjælp af ren solenergi.

Birk Clemens Riis, stifter og direktør i Nordisk Family, og teamet, er dedikerede til at forbedre sundheden for din familie gennem naturlige og enkle løsninger.

Med Nordisk Family får I mere end bare vitaminprodukter – I bakker op om et initiativ, som sætter kvalitet og jeres families velvære først.